Support de strijd tegen tuberculose

in half-nomadische gebieden in Kenia.

Doneer vandaag nog!

Jouw hulp is hard nodig, juist nu!

Terwijl de hele wereld wordt geraakt door de COVID-19 pandemie, blijft de semi-nomadische bevolking in Kenia onze hulp nodig hebben. Nu de zorg door de huidige situatie is verslechterd, is juist nu onze ondersteuning van groot belang.

De Dutch-Kenyan Health Foundation streeft naar het verbeteren van de volksgezondheid in de semi-nomadische gebieden van Kenia waarbij samenwerking met lokale volksgezondheidsautoriteiten centraal staat. Wij focussen ons op gezondheidsproblemen ten gevolge van lokale omgevingsfactoren en leefwijzen, zoals bijvoorbeeld tuberculose en lepra. Zeker in het licht van de huidige COVID-19 pandemie, is adequate tuberculosebestrijding zeer belangrijk.

De Dutch-Kenyan Health Foundation blijft de patiënten uit onze projecten op alle mogelijke manieren ondersteunen in de strijd tegen o.a. tuberculose en lepra, én tegen de gevolgen van de COVID-19 epidemie.

 

Met jouw hulp kunnen we de semi-nomadische patiëntenpopulatie ondersteunen door middel van:

– Opsporing van tuberculose patiënten, adequate behandeling incl. opname in onze manyatta’s en het uitvoeren van bron- en contactonderzoek
– Opsporing en behandeling van lepra
– Behandeling van tropische huidinfecties

In het kader van ons samenwerkingsverband met de Keniaanse volksgezondheidsautoriteiten worden de patiënten in onze tuberculose manyatta’s door de Keniaanse overheid voorzien van dagelijkse maaltijden.

 

Maandelijkse donatie stopzetten

Maandelijkse donaties kunnen te allen tijde gemakkelijk opgezegd worden door een e-mail te sturen naar info@dkhf.nl. Uw verzoek zal dan binnen 5 werkdagen worden verwerkt.

 

Een donatie direct overmaken?

Dan kan via IBAN nummer NL11 RABO 0331 0633 79 t.n.v. Stichting Volksgezondheid Nederland-Kenia, of scan onderstaande QR-code met de Camera App op je telefoon.

Doe een giftTotaal
Totaal


Doe een giftTotaal
Totaal